The words Under construction in black text on a yellow background with diagonal black stipes surrounding it
I'm in the process of moving my site. It's still a work in progress. Please excuse the mess and broken links.

Basic Helm Setup With Required Libraries For Emacs

TODO: Pull subtitle into page object

The documentation in the Helm Developer Guide says you can setup sources like:

code_start_default_section code_end_default_section

I use spacemacs which might be including some but not all of those which is why things were partially working, maybe?

Who knows, but once I added them all in, things worked as expected.

Debugging Stuff

I'm moving stuff around right now. All this below is helping me figure out where to put stuff

        -- title

Basic Helm Setup With Required Libraries For Emacs

-- p

The documentation in the Helm Developer Guide says you can setup sources like:

-- code/
-- lisp

(helm :sources (helm-build-sync-source "test"
                 :candidates '(a b c d e))
      :buffer "*helm sync source*")

-- /code

-- p

It kinda works, but there's some weirdness that happens and causes weird bugs. I wasn't seeing any errors, it just wouldn't work right until I opened something else that had a helm window and then went back to my code.

-- p

I was able to fix those issues by adding these calls above the code:

-- code/
-- lisp

(require 'helm)
(require 'helm-lib)
(require 'helm-utils)

-- /code

-- p

I use spacemacs which might be including some but not all of those which is why things were partially working, maybe?

-- p

Who knows, but once I added them all in, things worked as expected.


-- categories
-- Miscellaneous

-- metadata
-- date: 2022-05-25 15:43:28
-- id: 29fcvcfl
-- status: scratch
-- type: post
-- SCRUBBED_NEO: false
-- site: aws